De kaart
Voorgerechten
Kalfszwezerik | Mosterdsaus | Parijse champignons                                                                            17
Gebakken coquille St-Jacques | Bloemkool | Vanille                                                                            16
Caesar Salade                                                                                                                                                      14
Gegrilde knolselder | Crème van comté (Vegetarisch)                                                                          13
Hoofdgerechten
Hertenfilet met Grand Veneursaus | Boterraapjes | Knolselder | Gratin Dauphinois                  26 
(supplement €3 in menu)
Paling in ’t groen | Polderpuree met zure room                                                                                       23
Caesar Salade                                                                                                                                                      18 
Winterse hutsepot Miradoux | Buikspek | Rookworst                                                                            21
Conchiglie in brodo met wintergroenten (Vegetarisch)                                                                         18
Club Sandwich
Gegrilde kippendij | Hardgekookt ei | Groentjes | Huisgemaakte mosterdmayonaise                10
Dessert
Tarte Tatin met mango | Crème chantilly                                                                                                  10
Wijntip: Vendemiaire doux  Pacherenc du Vic-Bilh
Moelleux au chocolat | bosvruchten                                                                                                             10
Les menus
Menu Gainsbourg
Voorgerecht +  Hoofdgerecht
€29
Menu Bardot 
Hoofdgerecht + Dessert
€26
Menu Depardieu
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
€35
Menu Veggie
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert
€30